Operationen er i gang!

Vi har sat et støtteprojekt i gang, der skal hjælpe Foreningen Fair Dog Fan side fantastiske projekt i Polen, der hjælper de ukrainske flygtninges dyr!

Vi har haft dialog med dyrlægerne, der overser projektet i Polen samt en række andre fantastiske mennesker, der i Danmark gør et kæmpe stykke arbejde for, at vi kan hjælpe rigtigt!

“On location” på campen mangler rigtig mange ting, så dyrlæger og frivillige bedst muligt kan varetage behandling af dyrene!

Vacciner til hunde og katte er vigtige!

De fortæller også, at rigtig mange hunde og katte i den grad lider på grund af problemer med huden.  De klør sig voldsomt, har infektioner i huden, der ofte er startet af parasitter i som ræveskab, hårsækmider og lopper!

Behandles dyrene ikke, går de et yderst smertefuldt forløb i møde! Der er derfor i den grad behov for medicin, der forebygger og behandler parasitter!

Vores indsamling af penge vil primært blive brugt på indkøb af receptpligtige varer.  Desværre er produkterne til brug mod parasitter meget dyre! En enkelt behandling til en stor hund koster ca. 300 kroner.

Vi har snart samlet 50.000 kroner ind!

Trods det er mange penge, så rykker det slet ikke nok, hvis vi også vil medsende de vigtige midler mod parasitter, som de desperat efterlyser!

Vi kender produkterne i Danmark, da vi i stor stil bruger dem til at forebygge angreb fra skovflåter! Vi håber derfor fortsat, folk vil hjælpe og sende et lille beløb!

Vores første sending af medicin skal afsted i næste uge, så vi har stadig mulighed for at opgradere vores indsats!

Send dit bidrag til 71764 (Fra snude til snude)!

Måske du vil donere “en pille” næste gang, du selv under Danmarks trygge vinge, indkøber en behandling til dit eget kæledyr!

TAK til alle Jer der har allerede har hjulpet!

Sammen kan vi køre en stor forskel for dyrene, der også er tabere i krigen!

Hjælp til dyrene kan være den bedste støtte til et menneske, der allerede er presset i bund !

Kærligheden til dyr er universel, og den  kan ingen tage fra os, uanset hvor i verden man befinder sig!