Dyreklinikken Artemis’ Venner

Dyreklinikken Artemis’ Venners støtteprojekt har til formål at indsamle midler til støtte for dyrevelfærd, i Danmark som i udlandet.

Støtteprojektets formål er at indsamle donationer både i form af økonomiske midler og af udstyr til hunde og kattes velfærd og trivsel. Indsamlingerne doneres til mindre organisationer, foreninger og private initiativer, hvis primære mål er at forbedre dyrs velfærd og trivsel.

Støtteprojektet baserer sig på frivillig arbejdskraft og er non-profit for alle involverede.

Mål:

Målet deler sig i to:

  • Indsamling af udstyr til katte og hunde, nyt som brugt, men i funktionel og anvendelig stand. Det kan være seler, halsbånd, legetøj, foder, kradsebræt, plejemidler mv, som man har i overskud og ikke længere har brug for derhjemme. Alle kan aflevere det brugte udstyr som donation til Dyreklinikken Artemis i Hellerup, hvor det vil blive opbevaret i kælderen, indtil det afsendes eller afhentes til den udvalgte dyrevelfærdsorganisation.
  • Indsamling af økonomiske midler med henblik på donation til dyrevelfærdsorganisationer.

 

Målgruppe

De indsamlede donationer fordeles til mindre non-profit dyrevelfærdsorganisationer.

Støtteprojektets deltagere

Netværket af støtteprojektets deltagere tager udspring i Dyreklinikkens Artemis’ Venners netværk af dyreglade og frivillige personer, der ønsker at bidrage og deltage i arbejdet med at udføre netværkets formål.

Dyreklinikken Artemis venner er forsamlet som platform via facebook og har eksisteret siden   2015.

Deltagere i støtteprojektets aktiviteter er de medlemmer, der har lyst og tid til at bidrage med deres frivillige arbejdskraft.

Har du mistet dit kæledyr?

At sige farvel til sit kæledyr er noget af det sværeste, vi som dyreelskere oplever.

Man efterlades med et kæmpe tomrum og en masse ting, som hunden eller katten brugte, der bringer minder frem.

På Artemis vil vi gerne gennem “Dyreklinikken Artemis venner” hjælpe med at hjælpe andre dyr.

Vi modtager derfor meget gerne rekvisitter som f.eks. seler, kurve, snore, legetøj, halsbånd mv., som du ikke længere skal bruge. I stedet for at smide det ud, så bring tingene til Artemis, hvor vi samler dem.

Tingene vil løbende blive givet ud til dyr i nød efter behov.

Den systematiske indsamling gør, vi næsten altid har et lille lager stående, så når krisen opstår, er vi klar med hjælp! Vi vil meget gerne modtage ting, der er i så god stand, de stadig umiddelbart kan bruges igen.

Vi håber dette tiltag vil hjælpe dyr i nød, men også vil hjælpe dig som kæledyrsejer med at få “closure”, så det er de dejlige minder fremfor sorgen, der står tilbage.

Hvis du har problemer med at komme i vores åbningstid fra 8-17 på hverdage, så send en mail til info@artemis.dk.

Glimt fra indsamlingen:

Den 8. juli 2016:

Dyreklinikken Artemis’ Venner sendte igen til aften en stor sending afsted til nødlidende dyr i Syd-Europa via foreningen KARLA.

TAK til alle jer, der har afleveret ting til os: foder, brugte seler, legetøj mv.
Bliv endelig ved med at donere ting, så vi kan hjælpe andre, der ikke er så heldigt stillede, som vores egne snuder..

Den 27. august 2015:

I dag sendte “Dyreklinikken Artemis venner” et stort læs afsted til et dyreinternat i Rumænien. Vi takker for de mange løbende donationer og håber, I fortsat vil aflevere brugte seler, kurve, foder mv. til vores indsamling, således vi altid er klar til at give et bidrag efter behov!