På vingerne igen!

Så er der igen gok i gaden?!
 
Endelig kom der lidt luft under vingerne! Af hensyn til den politiske korrekthed: Fordi man kommer 2 høns i en kasse, så er det IKKE det samme som, man automatisk får burhøns!
 
Således kom katten i tønden, og Kluk & Klok drog med næb og klør af sti afsted til Artemis.
 
De skulle tilses med henblik på at vurdere mulighederne for at redde deres liv fra den meget farlige store vej, der tillod at sno sig lige bag hønsegården!
 
Hvem i alverden er også så dum at placere en stærkt trafikeret vej midt i byen??
 
Når man lever det vilde liv som happy havehøne, så skal der tages lidt sikkerhedsforanstaltninger. Til lands og i luften (vandhaner er udgået). Ingen skal flyve i døden og lande på næbbet på grund af en fiks idé om at ville ud og flagre på gaden.
 
Adfærdsmodificerende behandling kan laves på mange måder. Klikker træningen af Klik & Klok var kokset, benløse fugle faldt i dårlig smag, og fiksering med hønsering duede heller ikke, så der måtte andre midler i brug?.
 
Kluk & Klok skulle derfor have vingerne stækket. Det begrænser deres mulighed for at flyve frit, en handling mange nok kender følelsen af i andre sammenhænge.
 
Kluk & Klok sad klækkelige majestætiske på pinden. De var tydeligt yderst dannede damer, der alligevel virkede lidt æggende. De havde selvfølgelig også en wingman med sig, og det kan jo være rart i en lidt prekær situation.
 
Med fuglen i favnen blev vingerne spredt ud! En lille fjern kan hurtig blive til 10 høns, så derfor skulle saksen findes frem. Man snupper hver anden svingfjer på den ene side af hønen, dermed slækkes evnen til at flyve, og ingen kommer i livsfare.
 
(Generelt et godt tip til balancetræning i andre sammenhænge?).
 
Nu er det jo blevet meget moderne at diskutere køn. Hvordan kan man egentlig vide, om man er en høne eller en hane? Eller måske man engang var en hane, men nu føler sig mere som en høne? Løsningen skal selvfølgelig også her findes i det offentlige. Vi zoomer derfor fugleperspektivet mod det kommunale selvstyre.
 
I mange byområder er det IKKE tilladt at holde haner. Som hankøn er flest, så galer de jo som en tosset – og hvis det er noget, man i Gentofte slår HÅRDT ned på, så er det unødigt kagleri.
 
Hans Toft accepterer simpelthen IKKE galen i tide og utide i sin hønsegård?.
 
Derfor var Kluk & Klok høns af den slags, der lægger æg og ikke en hanegal næbbet type.
 
Kluk & Kloks æg er naturligvis grønne på disse kanter – og jeg tror ikke kun, det er fordi, de er fra modellen ”grünlegere”.
 
Kluk & Klok holdt næbbene højt hele vejen igennem. Respekt. De kom sikket hjem, og det forlyder, de har det godt – trods oplevelsen har de ikke fået helt pip endnu?.