Til Rusland med kærlighed – I dyrenes tjeneste!

Hjælp os at hjælpe et dyreinternat i Rusland!

Vi er gået sammen til kamp for at hjælpe et dyrinternat i en fjern del af Rusland. ”Nadezhda Dog Shelter”, ligger i området Samara, der er tæt på grænsen til Kaskhstan.

Vi har fået en unik mulighed for at gøre en forskel, idet danske Chelina arbejder på stedet.

Stedet ligner på ingen måde internater, vi kender til i Danmark – det er kummerlige forhold.

Facts om stedet! 

Internatet huser cirka 140 hunde og 70 katte.

De store hunde bor i indhegninger og bure, mange render rundt på en gårdsplads med kæder om halsen. De mindre hunde bor i nogle skurvogne, der også fungerer som stedets opholdssted og kontor.

Stedets katte er rykket til nogle lokaler ude i byen, da de bliver meget stressede over hundenes larm.

Internatet er ekstremt beskidt. Gammelt snavs, skidt og ekskrementer samt en overflod af kakerlakker dominerer.

Stedet har ingen ordentlig vandforsyning, så det er ikke muligt at vaske noget, hverken materialer eller dyr. Hygiejne, som vi kender det, findes ikke.

Alle kan hente en hund eller kat. Du må beholde dyret i 3 måneder og finde ud af om det fungerer, ellers du returnere det igen. Ordningen er lavet for at sikre, hundene og kattene ikke bare ender på gaden, hvis folk ikke vil beholde dem.

Mange af dyrene har været på stedet siden 2012.

Hundene er i mangel på omsorg og kærlighed. De kæmper om opmærksomhed, og deres helbred er meget svingende.

Hvorfor lige dette projekt? 

At holde hund og kat i Rusland kan på ingen måde sammenlignes med at holde kæledyr i Danmark. Internatet arbejder ud fra meget spartanske forhold og folkene på stedet, gør deres bedste ud fra ingenting.

Internatets eksistens giver mange dyr en bedre skæbne end livet på gaden ville have budt.

Vores informationer på stedet kommer fra vores dansker på stedet, og det er sammen med hende, vi går til kamp for dyrene.

Vi kan ikke bare få mentaliteten og de fysiske forhold for dyrene på standard med, hvad vi ser i Danmark, men vi kan gøre en stor forskel på grund af vores insider på stedet, der vil sikre, vores donation forvaltes rigtigt.

Hvad skal der ske? 

Vi samler ind til mad og medicin, vi sender afsted til Rusland. Vi samler desuden penge ind til, vi kan aflønne nogle mennesker, der kan hjælpe til på stedet og desuden guide os til den rigtige brug af pengene.

Hvordan kan du hjælpe? 

Du kan hjælpe ved at sende en mobile pay til 60 14 60 95. Mærk indbetalingen med ”rusland”. Alle beløb modtages. Pengene vil blive disponeret til indkøb af mad, medicin og materialer til stedet.

Vi har naturligvis lavet nogle aftaler med vores samarbejdspartnere, således vi får de bedste priser på foder, medicin osv.

Indsamlingen kan også støttes ved at aflevere brugte i god stand som hundekurve, snore, seler mv. på et af opsamlingsstederne.

Du kan aflevere dine ting på Dyreklinikken Artemis, Gersonsvej 2, 2900 Hellerup mandag-fredag mellem 8-18, lørdag og søndag mellem 13.30-14.30!

Indsamlingen finder sted de næste 2 uger, tingene sende til Rusland i starten af december.

Indsamlingen bliver den første i regi af Thomas & Lise, der med fælles front, fremadrettet vil lave små nedslag, hvis det rette projekt melder sig – for dyrenes skyld.

Kh Thomas Rathsack & Lise Rovsing

Se begivenheden her på facebook!