Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

På tur med Dyreklinikken Artemis i Dyrehaven

3. April 2017 @ 8:00 - 17:00

Tag med i Dyrehaven søndag d. 9. april.

Dyrlæge Lise Rovsing fra Dyreklinikken Artemis og Hanne Truelsen fra Snudekompagnet samler tropperne til en times snudeafari på søndag.

Vi mødes som altid ved indgangen “Trepilelågen” men på græsplænen ved parkeringspladsen. Du skal derfor ikke gå helt hen til den røde låge!

Vi slutter turen af med kaffe, kakao og masser af kage!

Hundene skal være i snor på turen af hensyn til god ro og orden! Desuden tillader Dyrehavens regler ikke, at hundene løber løs. Det er en del af turens koncept, der ikke er “fri leg” uden snor.

Har du ikke hund? Så må du stadig gerne tage med på turen.

Går du og familien med tanker om at lade en hund blive en del af familien? Så er turen en oplagt mulighed for at møde en masse forskellige hunderacer og snakke med ejerne, således I måske kommer nærmere hvilken type hund, der er den rigtige for Jer.

Hvis børnene er glade for hunde, men der ikke er plads til en vuf i hverdagen, er dette også en god måde at få stillet “behovet” for at klappe en sød vovse!

Giv gerne en melding, hvis I vil med, Så spilder vi ikke tiden på at vente et minut forgæves på en snude! Meld til på facebook eller send en mail til info@artemis.dk. Tilmelding er ikke afgørende for deltagelse, men har betydning for mængden af kage, der bages!

Arrangementet skal være en hyggelig gåtur til glæde for både hund, ejer og venner af snuderne!

På tur med Dyreklinikken Artemis finder sted hveranden søndag uanset vind og vejr. Så kan du ikke komme med på søndag, så fortvivl ikke – der kommer i fremtiden masser af muligheder for at komme ud med de andre snuder…

MEDBRING EN 50’ER TIL KAGEKASSEN!

Details

Date:
3. April 2017
Time:
8:00 - 17:00

Details

Date:
3. April 2017
Time:
8:00 - 17:00